Μαγική βραδιά μπροστά στο Γεντί Κουλέ, με την Παρέα του Τσιτσάνη και τη Λαϊκή ΣυνΩδεία

 

Μαγική βραδιά η σημερινή. Η πανσέληνος έλουζε με το φως της την  «παρέα του Τσιτσάνη» και τη «Λαική ΣυνΩδεία». Η μικρή Αφροδίτη μάζευε το χειροκρότημα με τη  μελωδική φωνή της  και το επέστρεφε πίσω, χαρούμενη με το τραγούδι της.

 

 

Οι  πενιές τους κράτησαν το κοινό για τρεις ώρες στην θέση τους. Άλλοι σε καθίσματα, άλλοι στρωματσάδα, όλοι μια παρέα.

 

Τέτοιες βραδιές γίνονται μοναδικές από το ίδιο το κοινό. Η ατμόσφαιρα έφερε στη μνήμη εικόνες νοσταλγικές  παλαιότερων χρόνων, όπου η μουσική είχε αξία και τα τραγούδια έβγαζαν κάτι γνήσιο.

 

 

Χωρίς ψευδαισθήσεις μπροστά στο αλλοτινό Γεντί Κουλέ με θύμισες πολλές, υποδεχθήκαμε κοινό  συνειδητοποιημένο, γι’ αυτό που ήρθε ν’ ακούσει  από τα δύο σχήματα. Η ιστορική τους διαδρομή γνωστή στους περισσότερους και αγαπητοί στο κοινό τους, μας επιφύλαξαν  μια μαγική βραδιά συνεπικουρούμενη από την Πανσέληνο.

 

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Μνημείων,  φέτος στέφεται για τις δύο βραδιές του προγράμματος του με επιτυχία. Βγήκαμε από την ΑρχαίαΡωμαϊκή  Αγορά συγκλονισμένοι, με την Ασκητική του Καζαντζάκη, που ανέβασε το ΚΘΒΕ,στα πλαίσια των εκδηλώσεων μας. 

 

Η σημερινή βραδιά ξεπρόβαλε δειλά το πρόσωπο της, μέχρι να πάρουν οι μουσικοί τα όργανα τους και να γεμίσουν την ατμόσφαιρα με νότες. Να διώξουν τα φαντάσματα του παρελθόντος, προσκαλώντας τον κόσμο κι εμάς για την επόμενη φορά. έχοντας την πανσέληνο της βραδιάς να φωτίζει τις προθέσεις μας .

 

Ευχαριστούμε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Τελευταία νέα
Please reload

Φόρμα Επικοινωνίας

 

© 2018 - Yedikule.gr