Οι Performes Quartet στο Yedi Kule Conquest

May 20, 2016

 
Οι Performers Quartet στην εκδήλωση της 12ης Ιουνίου στο Γεντί Κουλέ

 

"Να συναντήσουν οι νότες το φως των αστεριών, να γίνουνε ζευγάρι και 

το φεγγαρόφωτο να μη αφήσει στιγμή να του ξεφύγει  της μαγικής βραδιάς!"

 

Την  εκδήλωση της 12 ης Ιουνίου στο Γεντί Κουλέ«δρόμοι των μουσείων»"2o Yedi Kule Conquest 2016", τιμά με την συμμετοχή και παρουσία του στο πρόγραμμα  , το PERFORMENS QUARTET . Πρόκειται να κλείσει την εκδήλωση με μουσικές νότες και εξαίσιες φωνές, από τις 21.30 μέχρι 23.00.

 

Το Performers Quartet απαρτίζεται από μουσικούς με ωδειακή παιδεία και εμπειρία, τόσο στη σολιστική όσο και στη χορωδιακή πρακτική, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη.

Το σύνολο συνοδεύει στο electone (organ) ο Παναγιώτης Κουντούρης, ο οποίος επιμελείται και τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών.

 

Το ρεπερτόριο του κουαρτέτου ξεφεύγει από τα στενά «ακαδημαϊκά» πλαίσια και περιλαμβάνει γνωστές, τόσο a capella όσο και με μουσική συνοδεία συνθέσεις, εκτείνεται από τα jazz και latin standards έως την pop και τη rock δημιουργία.

 

Το Performers Quartet μετρά σημαντικό αριθμό εμφανίσεων σε θέατρα, μεγάλους συναυλιακούς χώρους, φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη και άλλες ελληνικές πόλεις (Αθήνα, Βέροια, Αλεξανδρούπολη κ.α.) και στα 47α Δημήτρια αποσπώντας πάντοτε εξαιρετικές κριτικές.

 

 

Performers Quartet:

Βιργινία Γκαϊντατζή: σοπράνο

Δήμητρα Αθανασάτου: μέτζο σοπράνο

Αθανασία Θωμοπούλου: μέτζο σοπράνο

Γρηγόρης Πυριαλάκος: βαρύτονος

Electone (organ) και ενορχήστρωση: Παναγιώτης Κουντούρης

 

Για τον Παναγιώτη Κουντούρη, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, είναι κάτοικος της περιοχής και με την συμμετοχή του στην εκδήλωση, δείχνει την αγάπη του για τον τόπο που τον γέννησε.  Από τον Μάρτιο του 2001 εργάζεται στον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ως Υπεύθυνος Παραγωγής, ενώ από τον Ιούνιο του 2008 κατέχει τη θέση του Υπεύθυνου Καλλιτεχνικού Προγραμματισμού στον ίδιο φορέα.

 

Θα πρέπει να σημειώσουμε με έμφαση, την ανιδιοτελή  συμμετοχή κάθε ατόμου,φορέα , ομάδας, και  μουσικού συνόλου  στην εκδήλωση.

 

Με γνώμονα να γνωρίσουμε τα μνημεία της πάνω πόλης, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι "τα μόνα αγαθά που έχει αυτός ο τόπος είναι η ιστορία μας ,ο πολιτισμός μας, ο ήλιος και η θάλασσα  . Είναι η ταυτότητα μας . Ας τα διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού!"

 

Σημειώστε την ημερομηνία στις 12 Ιουνίου στο Γεντί Κουλέ

 

Τάσος Ορφανίδης 

 

 

Please reload

Τελευταία νέα
Please reload

Φόρμα Επικοινωνίας

 

© 2018 - Yedikule.gr